mandag den 2. april 2012

Hjemmebagte dag- og natsnitter



Weekendens hygge indebar en omgang hjemmebagte dag- og natsnitter.

Jeg har ikke prøvet at bage dem før, og jeg vil også sige, man skal bruge lidt god tid,
for der er mange ting, sådan en kage består af; 2 forskellige bunde, creme, marmelade
og til sidst pyntes med 2 forskellige slags glasur.
Til gengæld fik jeg hele 18 stks ud af opskriften.
Ja, de her vinder nok ikke 1. præmien i kagekonkurrence for udseendet (kunne godt lige have tænkt mig at have haft bagerens rutine i hænderne med glasur pålægning)-
men smagen, DEN er god.

Opskriften kan du finde her, hvis det frister

7 kommentarer:

  1. Mmm, jeg synes nu de ser ret lækre ud ;o)

    SvarSlet
  2. De ser super gode ud:-) Et år jeg var på ferie med mine forældre, som barn på en campingplads omdøbte min mor og jeg dag og nat kager til "en til hånden". For når vi gik op og bestilte morgenbrød til dagen efter fik vi sådan en kage med "til hånden". Det var så super hyggeligt:-)

    SvarSlet
  3. Yummy!!! Ku' godt lige snuppe sådan en til den kop aften-te jeg sidder med nu... :-)

    SvarSlet
  4. Mums - de ser meget lækre ud :-D

    SvarSlet
  5. Aj, hvor ser de lækre ud. Har straks besluttet mig for at bage kager i eftermiddag :-)

    SvarSlet
  6. Hej
    Skal helt sikkert prøve opskriften, specielt fordi min mor elsker nat og dag kager.
    Men vil lige spørge til om ovnen skal være på varmluft eller alm. ovn????
    På forhånd tak for hjælpen.

    SvarSlet
  7. PS. Hvilken kakao anbefaler i??

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...