torsdag den 16. februar 2012

Fryser du også

Så er en dejlig, varm suppe lige noget.


Dette er min favorit-suppe;
 jeg har haft opskriften ligeså længe,som jeg har kunnet lave mad.
Da jeg boede alene med min min største datter, lavede vi suppen ret tit,
for den var både billig og nem at lave
- og så smager den bare rigtig godt.

Opskrift på kartoffel- gulerodssuppe med karry

3-4 store kartofler
4 gulerødder
1 liter bouillon (grønsags eller høns)
1/2 liter mælk
2 tsk karry
salt, peber

Grønsagerne skrælles og skæres i mellemstore stykker.
de svitses i karry og lidt margarine.
Bouillone tlsættes og suppen koger ca 20 minutter
Grønsagerne sies fra og blendes.
Derefter hældes de igen i suppen, og mælken tilsættes.
Suppen skal op at koge.Serveres med en skefuld creme fraiche, purløg og groft brød.
Synes man suppen er lige lovlig vegetarisk, tilsætter man evt kødboller.

4 kommentarer:

  1. Tror da lige jeg ved, hvad vi skal have i aften! Vi får også suppe rimelig tit, og i min gulerodssuppe ryger der lige en pikant-ost i. Det smager så godt, og ungerne elsker det!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mmmh, det lyder også godt. Det er så dejligt, når man kan sætte sit eget præg på maden og smagen. Knus

      Slet
  2. Hej Heidi -
    Mange tak for din kommentar på min blog forleden dag!
    Glæder mig du synes om bloggen, og at du har sat mig på din blog-roll.
    Jeg kvitterer selvfølgelig med at sætte dig på min blog-roll også... og er blevet fast læser her! :-)

    Lækker kartoffel-gulerodssuppe. Måske den skal prøves en dag! :-)

    God weekend! *SMIL* fra mig...

    SvarSlet
    Svar
    1. Velbekomme og tak. Du har en meget inspirerende blog og dejlige farver. Knus

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...