mandag den 11. juni 2012

Læsestof til den kreative hjernedel


En god stak nye blade skulle med på ferie-
puha, sådan en bunke er jo dyrere end at købe en bog....

Glæder mig næsten allerede til jeg skal i seng første aften på ferie-
så skal bladene nydes- og jeg har ikke smugkigget i dem inden:-)

8 kommentarer:

 1. I må have en rigtig god ferie, og sikke nogle fine kuffertmærker du har fået/lavet, det er jo rart at kunne spotte sin egen kuffert. Det problem slås jeg så ikke med, vi har jo så mange hunde så vi kommer aldrig på ferie ;-), det er mange mange år siden sidst. Det er jo så vores eget valg meeeeen man kan jo godt lige blive lidt misundelig når alle andre tager afsted;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, kan godt forstå dig. Det er jo lige som med éns børn, man kan ikke undvære dem og det er eget valg at man har dem- men man misunder alligevel kæresteparrene der bare kan tage afsted uden at tænke på noget. Vi havde en dejlig ferie. Og dejligt at læse, du lev glad for punchene:-)

   Slet
 2. Hej Heidi
  Rigtig god ferie!!!
  Tænker på om du kunne være sød at dele hvor du køber dine blade der er et par stykker jeg godt kunne tænke mig at få finger i;0)
  Hilsen Gry

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gry, tak. Jamen du kan tro, jeg vil fortælle, hvor jeg køber mine blade. Det gør jeg i SuperKiosken i Herning. Og de er så søde deroppe at de tager de blade hjem til mig, som jeg gerne vil have pg ringer hver gang det er kommet hjem. Hvis ikke du bor i Herning, tror jeg der er mange bladkiosker der kan gøre det samme:-)

   Slet
 3. uha da da da - mums.. elsker osse blade.. Go ferie
  KH Iben

  SvarSlet
  Svar
  1. Blade er skønne. Man kan bladre frem og tilbage i dem, komme tilbage til artikler, bringe dem med sig i tasken, bilen, toget, på stranden..... Skønt

   Slet
 4. God ferie til jer.

  Hils den mindste fra mig.

  Kærligst Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne. Det har jeg gjort- tror snart hun kommer et smut forbi jer:-) Knus Heidi

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...