onsdag den 26. juni 2013

Hvad er der med os kvinder?


Hvad er det vi kvinder, har så travlt med?
Jeg har grublet på dette hele dagen, for én af mine søde kollegaer 
sendte et link til denne artikel fra Politiken.
Jeg troede, det var mit eget liv, jeg læste om.
Det har ihvertfald sat nogle tanker igang hos mig, og jeg kan ikke lade være 
at stille mig selv spørgsmålet: er det fordi jeg ikke vil give afkald på noget?
Måske bliver jeg ikke enig med mig selv, for hele tiden dukker undskyldninger op.
Hvis ikke du har læst artiklen, så brug lige 5 minutter på at læse den HER

4 kommentarer:

 1. Jeg har også læst artiklen og bliver faktisk lidt provokeret af den - både fordi den på visse punkter rammer plet og dermed puffer til min dårlige samvittighed, men samtidig fordi hendes billede af det hele er utroligt unuanceret. Har hun børn selv? Mand? For min del har jeg jo selv valgt meget af det der står i min kalender - og vil det utroligt gerne. Veninderne kunne jeg godt blive bedre til at prioritere - men samtidig ved jeg heldigvis at de er i samme situation og stadig er der om et par år, når jeg er kommet over på den anden side af småbørnsårene :-) Men du har helt ret i at det sætter tanker i gang - og det er jo aldrig dumt at tænke efter :-) God aften!
  Kh Bodil

  SvarSlet
 2. Nu er det jo "nogle" år siden, jeg var i 30'erne, så ... jeg vælger at tro, det bliver bedre med alderen! *KNUS* til dig, søde Heidi //Lisbet

  SvarSlet
 3. Jeg er selv i trediverne og har små/mindre børn, men kan så slet ikke genkende mig selv i artiklen, da jeg er den der kan sige ja til næsten alle aftaler med en næsten tom weekend kalender ;) men jeg har veninder der skal bookes halve år forud hvis det skal lykkes at ses, til gengæld er det så som var det igår vi så hinanden sidst, så jeg savner dem ikke - jeg ved de vil være der i dag hvis det hele pludselig brænder på og det er det vigtigste ;)

  Men ja det er ret tankevækkende at mange jo har det sådan idag, jeg er bare lykkelig for det ikke er mig, for så ville jeg hurtigt få stress igen :)

  Smil

  SvarSlet
 4. Hej Heidi,
  interessant læsning - jeg har lavet et indlæg om klummen på min blog lige her (det fylder for meget at skrive min mening her) :http://carlaogkrudtuglen.blogspot.dk/2013/06/noget-om-til-og-fravalg.html
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...