fredag den 6. juli 2012

Dejlige gaver...


...er hvad jeg nu kan give min datter i 3-års fødselsdags gave.
De lækre babushka dyr og elefant sparebøssen er naturligvis købt hos Mette
Og ligesom alle de andre ting, jeg har købt hos Mette, er kvaliteten helt i top.

Der har været stille på det kreative de sidste dage;
jeg har desværre fået en kedelig besked: har piskesmæld og et brud på lænden.
Jeg kunne ikke forstå, jeg blev ved at have det skidt efter trafikulykken i april,
så har været ved en specialist i denne uge, og må indrømme, jeg har haft et par hårde dage denne uge.
Idag har jeg ventet på at få svar på om jeg skulle opereres i lænden... det er godt nok nerveprirrende
at sidde og vente på sådan et svar.
Når det har noget med ryg og nakke at gøre, så blive jeg altså ret nervøs.
Men svaret blev, at de ikke opererer lige nu, så må tiden vise, om det bliver bedre eller værre.
Nu må jeg fortsætte mine behandlinger ved kiropraktor, som er nødt til at hive piskesmældet op igen,
for at kunne arbejde nakkesøjlen (hedder det det?) på plads igen.
Behøver jeg at sige, at næste gang, skal jeg have en veninde med, som kan være hos mig,
når jeg skal køre hjem igen....

15 kommentarer:

 1. Ej ej ej det er jeg frygtelig ked af at høre på dine vegne, har jo en mand med piskesmæld så ved desværre alt for godt hvad det indebærer, håber du kan få det lidt bedre hen af vejen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte faktisk på dig (din mand) da jeg fik at vide, det var piskesmæld...jeg tænkte på, du havde sagt, det var godt jeg ikke havde piskesmæld, for det havde du en mand, der har- og deri tolkede jeg, at han lider af det stadig... puha, må indrømme, jeg er lidt nervøs for hvad det næste stykkes tid behandlinger viser.

   Slet
 2. Åh.... Nej. det er jeg ked at hører.

  Håber de nye behandlinger virker hurtigt.

  Kh
  Hanne

  Ps. Tillykke med datteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det virker som om specialisten virkelig ved hvad han snakker om. Jeg er blevet anbefalet ham ude på arbejde, og de kan kun rose ham. Og så er det vist min fejl, at jeg glemte at skrive at gaverne skal gemmes til slut august.

   Slet
 3. lækre gaver til lillepigen :D Men øv hvor er det surt med lænden. Det kan bare gå så stærkt sådan noget. Håber du helt undgår operation!!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det er super lækre ting. Jeg håber at det næste stykke tid går den rigtige vej, for må indrømme, jeg var MEGET bange, da jeg sad og ventede på svar. Kunne simpelthen ikke overskue lige pludselig at skulle opereres (har aldrig prøvet at blive opereret før) Jeg håber min krop samarbejder med mig:-)

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Kære Heidi

  det er jeg rigtig ked af at høre, sikke en situation at sidde i.
  Håber alt det bedste for dig.

  Tillykke med datteren. 3 år en skøn alder.

  Kh. Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Stine, jeg troede slet ikke der ville komme kommentarer her på bloggen eng tarfikulykken- men jeg er SÅ glad for de kommentarer jeg har fået. Og så glemte jeg at skrive at frederikke først har fødselsdag sidst i august:-)

   Slet
 6. Kære Heidi

  Sikke en trist besked :-( det er jeg ked af at høre, men på den anden side godt med en diagnose. Pas godt på dig selv! Og dejligt at se, at pakken er nået godt frem - måske de glade farver også kan gøre lidt for dit humør :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Pakken var fremme allerede tirsdag, mit humør har bare ikke været til blogging:-) Og ja, du har ret i at det er dejligt at vide, hvorfor jeg ikke rigtig rykkede mig- nu er det ligesom lidt mere forståeligt at sige, jeg ikke er tilpas- både over for min familie, kollegaer men også overfor mig selv. Jeg krydser fingre for at behandlingerne hjælper og at bruddet vil samarbejde så dte går den rigtige retning.

   Slet
 7. Årh, nej - sikke en trist nyhed. Håber virkelig at du får det bedre.

  I starten af 20'erne fik jeg hovedpine (konstant) efter et fald. Min mors kollega, der havde (haft) piskesmæld og været sygemeldt længe foreslog mig at besøge en læge i Randers (kan huske at han hed noget med Nyholm), der havde fjernet hendes problemer. Efter 3(!) behandlinger a 550 kr. var hovedpinen væk - der havde jeg ved fys efter et års behandling fået at vide at jeg nok ikke skulle forvente at slippe af med hovedpinen igen!

  Han var oppe i årene, men måske han stadig er praksis, så længe siden er det jo heller ikke siden jeg var i tyverne *host*.

  Håber I får en god fødselsdag trods alt - gaverne er ihvert fald super fine! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at man skal være så aktiv selv for at få behnadling- det lærer jeg ALDRIG at forstå. Jeg troede jo blindt på det lægen der havde undersøgt mig sagde, så jeg blev ved at bilde mig selv ind, at det var mig, der var hys. Men godt at jeg kontaktede en privat, som kunne fortælle mig hvad der var galt. derefter kontaktede jeg læge igen, og så kan jeg love for der kom skred i tingene. Nu ved jeg, hvad der er galt med mig og at jeg faktisk har vælret RET sej, at jeg har kunnet have det "så godt" med den skade der er sket. Fortsætter behandlinger ved ham, der i første omgang fortalte havd der var galt, så jeg tror også på at det går over igen- det er nok bruddet jeg er mest bekymret for lige nu.

   Slet
 8. Øv, øv, øv Heidi... Hvor er jeg ked af at høre det. Jeg håber virkelig de snart får "rettet op" på det igen. God weekend og ikke mindst god fødselsdag til lillepigen når i når dertil:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er du sød. Jeg var virkelig også bange og ked af det- men nu ved jeg da, jeg ikke er skør, for der er reelt noget virkelig galt. frederikke har først fødselsdag sidst i august (glemte jeg at skrive i indlægget) så der kommer nok lidt mere om fødselsdag inden da.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...