tirsdag den 12. februar 2013

Hvad skal jeg lave?


Er i øjeblikket ved at forberede kreative emner til det næste stykke tid på bloggen.
Fx har jeg et hængeparti med baby smølf, det er meget snart påske, dukkerne skal have selskab.

Men måske har du også nogle idéer/ønsker, som jeg kunne tage med i mine overvejelser.
Jeg elsker at få en udfordring og hvis du sidder og tænker på noget,
du ikke har kunnet finde andre steder, er der måske andre, der tænker det samme.

Hvis jeg får nogle idéer ind, som jeg bruger,
vil jeg som tak for hjælpen forære idé-indehaveren den første model.
Har du fulgt med på min blog, ved du at kreativiteten spænder lige fra hæklerier til syning og papir.

19 kommentarer:

 1. Som du ved, har jeg en masse glansbilleder liggende :-)SÅ jeg ville synes at det var fedt med nogle idéer til, hvad jeg kan bruge dem til... Desuden hungrer jeg efter en god hækle DIY på noget, som jeg virkelig kan BRUGE. Synes jeg har DIY på en masse dims, som er genialt til gaver osv., men jeg ku godt bruge en DIY på noget, hvor jeg tænker- det MÅ jeg igang med, for sådan en/et mangler jeg. Måske noget beklædning?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår fuldstændig hvad du mener. Desværre kan jeg ikke lave beklædning til bloggen, da jeg arbejder som tøj-designer og dermed vil overtræde konkurrence-reglerne. MEN glansbillederne skal helt bestemt ind i tanke-processen. Tror måske der er mange, der har samlet glansbilleder og nu har dem liggende. Tak for tanken:-)

   Slet
 2. I think you have a great blog and you write about things that never fail to interest me! :) Maybe some upcycling projects would be fun? Or projects that combine sewing and crochet. xo

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Susi:-) Upcycling is very much in time so let me think about that.

   Slet
 3. Jeg er på jagt efter et mønster på en mulepose/taske/big bag med lynlås, med inderlomme til mobil, gerne med to rum, til at have over skulderen og selvfølgelig gerne smart. Måske du har nogle gode ideer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for idéen:-) Lad mig se, om der kommer noget op, som lige kan bruges til dit projekt

   Slet
 4. Hæklet Kaj og Andrea med mønster ... :) Men jeg har fulgt med, så jeg ved godt, at det ikke er sikkert du må for DR.. Jeg ville bare elske at kunne hækle dem selv! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er jo det, at nogle kan føle sig krænkede, hvis man tager deres figurer, selvom det ikke er noget man tjener penge på, men bare deler en opskrift. Kan godt forstå du gerne vil lave dem, for de er også så søde, men lad os lige afvente og se, hvad Maja finder ud af på hendes blog (håndarbejdsom)

   Slet
 5. Jeg arbejder med senhjerneskadet. Vi har en kreagruppe som borgerne er meget glade for. Det med at skabe noget når man grundet sygdom eller trafikuheld pludselig er blevet handicappet gør noget ved dem.

  Ideerne skal være meget simple. Og ikke for "barnlige" se det må være en udfordring. Ihvertfald er både min kollega og jeg udfordret, når vi løber tør for ideer.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Dt lyder rigtig spændende. Kunne godt tænke mig at vide lidt om, hvad I har lavet af projekter for at give mig et billede af, hvad "det kræver"

   Slet
 6. Hvad med at hækle en lille stork som der så kan få en sløjfe om halsen efter hvad køn det er. Det vil da være en sød barselsgave og så kan den ligge i vuggen.
  jeg har ikke nogen blog da jeg ikke kan finde ud af hvordan man gør. men vil enormt gerne. venligst erna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en rigtig sød idé. Lad os se, om ikke en lille stork kan finde vej i løbet af foråret. Tak for idéen

   Slet
 7. Mine børn leger rigtig meget med deres hæklede cupcakes. De er vældig populære. Men ellers synes jeg det kunne være sjovt med en hæklet udgave af Pippi som er den store helt her i huset ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Er glad for kagerne har bragt glæde. Min datter har selv fået 2 eksemplarer af Kaj-kagen og de bliver brugt ret ofte. Mht til kagerne og Pippi/dukke har jeg noget i ærmet- håber jeg snart kan løfte sløret for det:-)

   Slet
 8. Har ikke en konkret idé til hvad dit næste projekt skal være, men har derimod kodeordet Regnbue. Personligt har jeg en svaghed for ting, der har regnbuens farver, der er en naivitet og glæde over ting, der er præget af regnbuer eller blot regnbuens farver, så mon du kan bruge det til et eller andet spændende?
  MVH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt di siger det med regnbuer; jeg har 2 projekter kørende med regnbuer- den ene viser jeg meget snart, for det skal sendes til en anden blogger. Og ja, regnbuer er et dejligt motiv.

   Slet
 9. Legemad som supplement til kagerne :) Hækle-kits. Og noget til børn 2+ synes jeg vi mangler i Smuksak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig skal der noget legemad til- godt du lige skubbede til mig:-) Det andet er der snart styr på og lad mig lige gå i tænkeboks med det til børn 2+.

   Slet
 10. Hejsa her er der en hækel opskrift på Andrea :) http://haandarbejdsom.blogspot.com/

  Jeg mangler bare en på Kaj ;(

  God dag

  Hilsen Heidi

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...